Müüdid ja faktid ruleti kohta

Müüdid ja faktid ruleti kohta

2017-08-18 12:51:39 - Braňo "Ace"

Rulett on meie riigis kindlasti üks populaarsemaid kasiinomänge. Paljud mängijad peavad ruletti lausa hasartmängude mitteametlikuks kuningaks. Olenemata sellest, kas teile rulett meeldib või eelistate pigem muid kasiinomänge, võib järgmine artikkel teile huvi pakkuda. Järgnevalt on toodud 15 ruletiga seotud saladust. Lugege meie artiklit ja paljastage need.

  1. Rulett on kasiinodes pakutavatest mängudest üks lihtsamaid. Enamikus ruletimängudes on 11 võidumoodust ja kuni 161 panustamisvõimalust.
  2. Matemaatiline statistika on selge. Tunduvalt parem on mängida Euroopa ruletti kui Ameerika ruletti. Selle põhjus on eriline väli 00, mida Euroopa versioonis pole. Seetõttu on Ameerika ruletis maja eelis 5,26%, Euroopa ruletis aga ainult 2,7%.
  3. Kas arvate, et värvile (must/punane) panustades on võiduvõimalus 50%? See pole nii. Unustate välja 0, mis on roheline. Seega on mustale või punasele värvile panustades teie võiduvõimalus ainult 48,65%.
  4. Tõenäosus, et pall peatub kümme korda järjest samal värvil, on 1 : 1024. Ühes Bristoli kasiinos leidis aga aset anomaalia, kui pall peatus punasel värvil 36 korda järjest.
  5. Las Vegases Rio kasiinos oli number 19 võidunumber seitse korda järjest. Mis on selle tõenäosus? Umbes üks kolmest miljardist.
  6. Tänapäeval kasutatakse kahte nulli ainult Ameerika ruletis, kuid see pole alati nii olnud. Kahe nulliga väli võeti ruletis esmakordselt kasutusele Prantsusmaal. Selle väljaga sooviti jahutada inimeste kasiinodes käimise indu. Monte Carlos oli ruletis endiselt ainult üks null.
  7. Paljud usuvad, et lõpliku numbri saab kindlaks teha selle põhjal, kus pall esimesena lauda puudutab. Väidetavalt tõestas Doyne Farmer 1970-ndatel selle teooria paikapidavust arvuti abil.
  8. See, kas ruletistrateegiad tõepoolest töötavad või mitte, on olnud paljude pikkade ja kirglike vestluste teemaks. Keegi pole aga kunagi suutnud usaldusväärselt tõestada (või ümber lükata) väidet, et need töötavad.
  9. Rulett on üldiselt kõige populaarsem naiste hasartmäng. Veebiruleti mängijatest 46% on naised.
  10. James Bondi raamatute autor ja „isa” Sir Ian Fleming oli suur ruletifänn. Mängides kasutas ta alati Labouchére'i süsteemi.
  11. James Bond on ka ise kirglik ruletifänn. Võib-olla olete märganud, et tal on ka oma lemmiknumber. See on 17.
  12. Number 17 on muide ka panuste jaoks kõige sagedamini valitud number, kuigi pole teada, kas just Bondi pärast. Populaarsuselt järgmine number on 22. See esines kuulsas filmis „Casablanca”.
  13. Kuna Californias on ranged hasartmänguvastased seadused, loodi seal eraldi ruletivariant. See kannab nime California rulett ja erinevus seisneb selles, et klassikaliste numbrite asemel koosneb ruletiratas kaartidest. See võimaldab kasiinodel kohalikest hasartmänguseadustest mööda hiilida.
  14. Sõna „roulette” on pärit prantsuse keelest ja seda võiks tõlkida kui „väike ratas”.
  15. Ammustel aegadel oli Ameerika ruletis lisaks kahele nullile veel üks väli – kotkas. Kuna see suurendas aga ebaproportsionaalselt maja eelist ja kolm võiduta välja muutsid paljud mängijad meeleheitlikuks, eemaldasid kasiinod selle kiiresti. Selle väljaga originaalseid ruletilaudu peetakse nüüd väga haruldaseks ja need leiduvad sageli kollektsionääride kogudes.
Proovige lemmikmänge tasuta
European Roulette Roulette Red Tiger Mängi
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Mängi
Prantsuse rulett Roulette NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun