Labouchére’i süsteem

Labouchére’i süsteem

2016-07-22 09:12:54 -

Labouchére’i süsteemi ja Martingale’i süsteemi võib vast nimetada enim tuntud ruletisüsteemideks. Labouchére on lihtne ruletistrateegia, mis põhineb jadas olevate arvude mahatõmbamisel. Seetõttu võiks käepärast olla paber ja pastakas.

Kui arvasite, et see süsteem pärineb Prantsusmaalt, ootab teid üllatus. Süsteemi väljatöötajaks peetakse Briti aristokraati ja poliitikut Henry Du Pré Labouchére’i, kelle eriline huvi ruletisüsteemide vastu viis uue süsteemi leiutamiseni.

Süsteemi toimimispõhimõte

Kuigi Labouchére’i süsteem võib esialgu tunduda keeruline, pole see sugugi nii. Tegelikult on see süsteem väga lihtne ja selle kasutamiseks peaks oskama vaid esimese klassi matemaatikat. Esmalt on vaja suvalist arvujada, kus iga järgmine arv on eelmisest ühe võrra suurem.

Labouchére’i süsteemi kohaselt liidetakse panuse arvutamiseks jada esimene ja viimane arv. Nende kahe arvu summa määrab kindlaks panuse. Kaotuse korral paigutage summaks saadud arv jada lõppu. Võidu korral aga tõmmake jada esimene ja viimane arv maha. Soovitame Labouchére’i süsteemi kasutada juhul, kui panustate ühele võimalusele kahest (paaris / paaritu, punane / must), kuid mõni mängija kasutab seda ka selliste panuste puhul, mille võiduvõimalus on 1/3.

Näidismäng Labouchére’i süsteemi kasutades

Veendumaks, et see süsteem pole tõesti keeruline, vaatame seda Labouchére’i süsteemil põhinevat näidismängu.

  • Valige suvaline arvujada (nt 1, 2, 3, 4, 5, 6) ja panustage mustale. Teie esimene panus on 1 + 6 = 7 eurot.
  • Mis juhtub, kui te selle keerutuse puhul kaotate? Igatahes kaotasite 7 eurot. Kirjutage see arv arvujada lõppu. Seega on jada nüüd järgmine: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
  • Teie järgmine panus on 8 eurot (1 + 7) mustale.
  • Seekord te võidate. Võidusumma on 16 eurot. Ärge unustage maha tõmbamast jada esimest ja viimast arvu. Jada on nüüd järgmine: 2, 3, 4, 5, 6.
  • Läheme edasi järgmise panuse juurde. Jada põhjal peaks see olema taas 8 eurot (2 + 6).
  • Oletame, et te võidate. See tähendab, et saate veel 16 eurot. Niisiis tõmmake taas maha jada esimene ja viimane arv. Alles on vaid kolm arvu: 3, 4 ja 5.
  • Järgmine panus on jällegi 8 eurot (3 + 5). Jätkake seni, kuni olete kõik jadas olevad arvud maha tõmmanud.

Nagu näete, pole sugugi keeruline süsteem üsna kiiresti selgeks õppida. Ja see sobib ka vähem kogenud mängijatele.

Labouchére’i süsteemi eelised

Labouchére’i süsteem on mängijate seas populaarne eelkõige seetõttu, et see ei sea nii suuri rahalisi nõudeid nagu näiteks Martingale’i strateegia ning on mängijate suhtes „heldem”. Kui võtate aega ja arvutate välja oma võiduvõimalused, siis näete, et 33% edumäär on piisav selleks, et mitte raha kaotada. Tegelikkuses piisab sellest, kui võidate ühe panuse puhul kolmest, et teie eelarve püsiks tasakaalus.

Hinnang

Tänu selle paljudele headele külgedele on Labouchére’i strateegia mängijate hulgas ülimalt populaarne. Võttes arvesse selle lihtsust, kiiret rakendamist ja väikest rahalist riski, on see süsteem suurepärane vahend mängu tõhustamiseks. Soovitame teil seda kindlasti proovida.

Proovige lemmikmänge tasuta
European Roulette Roulette Red Tiger Mängi
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Mängi
Prantsuse rulett Roulette NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun