Martingaali süsteem

Martingaali süsteem

2015-06-16 10:22:26 - Braňo "Ace"

Alustada saab vaid martingaali strateegiaga. Martingaali strateegia on legendaarne ning populaarseim strateegia mängijate seas kõigil kontinentidel. Seda armastavad nii algajad kui ka kannatlikud mängijad.

Kui teid huvitab, kuidas see strateegia alguse sai, siis see on midagi sellist, milles võite kindel olla. Ühe versiooni kohaselt sai see alguse 18. sajandil Prantsusmaal kulli ja kirja mängides. Teise versiooni järgi leiutas selle Londoni kasiinoomanik John Henry Martindale. Strateegia sai oma nime selle mehe nime vale häälduse järgi. Me ei saa ilmselt kunagi teada, kust see strateegia tegelikult pärineb.

Nagu eespool mainitud, on martingaal mängijate seas kõige populaarsem, kuid seda mitte ainult ruletimängijate seas. Populaarsuse põhjuseks on selle suhteline lihtsus ja sirgjoonelisus. Pole vajadust keeruliste arvutuste järele ja mängija teab alati, mis ta seis on.

Martingaali strateegia põhimõte

Põhimõte on iseenesest lihtne ja on tuletatud tõenäosusteooriast. Mängija alustab 1 euro panustamisest mõnele värvile, näiteks mustale. Kui saate mitu järjestikust võitu, on see teie otsustada, kui suure panuse teete. Kui kaotate, peate kahekordistama oma eelmist panust. See tähendab, et kui teie panus oli 1 euro ja te kaotate, peab teie järgmine panus mõnele värvile olema 2 eurot. Kui kaotate jälle, peate panust jällegi kahekordistama, seekord siis 4 eurole. Jätkate samal viisil, kuni võitma hakkate. Selle süsteemiga peaksite iga seeria lõpus saama oma algse panuse võrra rohkem raha (meie juhtumil 1 euro).

Seeria korral, kus te neljandal katsel tabate värvi, millele panustasite, on teie panused järgmised: 1 + 2 + 4 + 8 = 15. Kokku olid teie panused 15 eurot. Teie neljas panus oli 8 eurot ja olete võitnud 16 eurot. Seega on teie võit 1 euro. See, kuidas peale võitmist edasi mängite, on juba teie otsustada. Soovitame alati algusest alustada.

Martingaali süsteemi puudused

Loomulikult on Martingaali süsteemil ka oma nõrkused. Kuigi statistiliselt on see ebatõenäoline, on süsteemi suurimaks puuduseks panusterea kaotamine, mille järel võite kaotada kogu raha umbes 12. pakkumise järel. Tänapäeval on paljudele mängudele seatud pakkumiste ülempiir. See tähendab, et kasiino või mõni mäng aktsepteerib panuseid ainult kindla summani. Martingaali süsteem on 100% edukas siis, kui teil on lõputult raha. Kahjuks pole see võimalik ja seega peab teil mängides olema ka veidi õnne.

Kokkuvõte

See süsteem ei soosi kannatamatuid mängijaid, kes tahavad kiiresti võita. Kannatlikkus tasub ennast ära ning veelgi enam läheb vaja enesedistsipliini. Mitte igaüks pole võimeline välja kannatama pikka ebaõnnestumiste perioodi ning jätkama panuste suurendamist. Head asjad juhtuvad nendega, kes jaksavad oodata.

Proovige lemmikmänge tasuta
European Roulette Roulette Red Tiger Mängi
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Mängi
Prantsuse rulett Roulette NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun