Lõbutse ebatraditsiooniliste ruleti versioonidega

Lõbutse ebatraditsiooniliste ruleti versioonidega

2021-01-14 00:00:00 -

Elegantne ja lõõgastunud. Need omadused iseloomustavad ülimalt populaarset kasiinomängu rulett…mängu, mida saab tuhat moodi mängida. Pole vahet, kas plaanite õhtut luksuslikus kasiinos, mugavat nädalavahetust sõpradega või soovite lihtsalt nautida lõõgastavat õhtut oma kodus – rulett vastab teie vajadustele.

Kui arvate, et ruleti mängimiseks on kõigest üks igav moodus ja seda, et mängus pole üllatusi, siis te ei saa rohkem eksiteel olla. Üldiselt on saadaval mitmeid ruleti versioone, millest mõned sobivad paremini algajatele, samal ajal kui teised on suunatud rohkem arenenud mängijatele. Vaatame lähemalt kõige tuntumaid versioone, mida saate siis mängida.

Kolm klassikalist ruleti versiooni

Prantsuse ruletti peetakse kõigi ruletiversioonide “emaks”, sest kõik teised mänguversioonid on saanud oma reeglid sellest. Selle algusajaks peetakse 18ndat sajandit Prantsusmaal, kus sellest sai kõige populaarsem kasiinomäng.

Euroopa rulett on üks kõige paremini tuntud ja kõige enam mängitud versioon, mitte ainult meil, vaid ka üle kogu Euroopa. See põhineb Prantsuse ruletil ja on peaaegu samade reeglitega. Just nagu Prantsuse versioonis on ka Euroopa ruletis vaid üks null, muutes selle statistiliselt eelistatumaks mängija suhtes, kui seda on näiteks Ameerika rulett (kus on kaks nulli).

Ameerika rulett näeb esmapilgul teiste versioonidega sarnane välja, kuid sellel on üks märkimisväärne erinevus, milleks on mänguväljade arv. Samas kui mõlemal nii Prantsuse, kui Euroopa ruletil on 37 mänguvälja, siis Ameerika ruletil on 38. Seda sellepärast, et mängul on ka topelt null. See võimalike tulemuste kasvanud arv mõjutab teie võimalusi võidust ilma jääda. Kasiino eelis on selles mängus suurem, selleks on 5.26%.

Ebatraditsioonilised ruletiga online mängud

Nagu me juba alguses mainisime vaatame siin ebatraditsioonilisi ruletifunktsioonidega mänge, mida võidakse kutsuda mutatsiooniks.

Spingo

Microgaming's Spingo on unikaalne ruletiteemaline mäng, mis kombineerib omavahel kaks ülimalt populaarset mängu – ruleti ja bingo. Mängu põhimõte põhineb pallide loosimisel, mis ilmuvad ruletilauale. Teie eesmärgiks on arvata, milline number ja millist värvi loositakse. Seega saate panuse teha värvile, aga ka paaris/paaritule numbrile, suurtele/väikestele numbritele, jne.

Spingo mängu enamasti te tavakasiinodest ei leia. Arvame, et reaalses elus on ruleti ja bingo ühendamine on keeruline ja sellepärast on see mäng saadaval online kasiinos. Tegelikult pole me seda mängu enamikes kasiinodes üldse näinud.

Multi Wheel Rulett

Juba esmapilgul peaks olema selge, et see pole tavaline klassikaline rulett. Microgaming's Multi Wheel Rulett koosneb 8 ruletirattast, mis keerlevad samal ajal. See tähendab, et teie mäng on 8 korda kiirem ja loomulikult on teil kaheksa korda rohkem võimalusi ühe ringiga võita. Kõiki 8 ratast pole kohustuslik samaaegselt kasutada – mängija võib valida, kui mitmega ta mängida soovib. Iga ratas jälgib Euroopa ruleti reegleid.

Kui aus olla siis meil pole ühtegi mõtet sellest, kuidas rakendada Multi Wheel Ruletti tavakasiinos, kuid teil on hea võimalus seda internetis proovida.

Kus saate ruletti mängida?

Ruletti pakutakse kõigis heades tavakasiinodes ja online kasiinodes. Kuigi viimased on piiratud laudade arvu poolest, samuti pakutavate versioonide poolest. Enamikul juhtudest leiate klassikalised variandid – Euroopa ja Prantsuse ruleti. Mõnikord pakutakse ka Ameerika ruletti, kuid saadaval on ka ebatraditsioonilised versioonid.

Kuidas nautida ebatraditsioonilisi ruleti versioone?

Psühholoogiline heaolu

Parim moodus mistahes tegevuseks on siis, kui olete psühholoogiliselt hästi meelestatud ja erandiks pole ka hasartmängud. Te ei peaks kasiinos mängima, kui ei tunne end hästi või olete pinges. Psühholoogiline tasakaalutus võib viia tõsiste tagajärgedeni…võibolla tõsisemateni, kui suudate ette kujutada.

Te ei peaks mängima, kui:

  • Olete depressiivne ja vihane
  • teil on kontrollimatu vajadus mängida
  • olete närviline ega suuda keskenduda
  • te olete väsinud või alkoholi tarbinud

Ruleti mängimine on lõbus, kui:

  • otsite meelelahutust ja lõõgastust
  • soovite oma päeva kasiinomänge mängides paremaks muuta
  • mängimine teeb teid õnnelikuks ja lõõgastunuks

Õppige ära individuaalse mängu reeglid ära

Kasiinomängude korrektselt mängimine nõuab reeglite teadmist. Selleks, et võita nõuavad isegi lihtsad mängud teilt põhiprintsiipide ja sammude mõistmist. Ruleti reeglid on väga lihtsad ja neid mõistavad päris kiiresti isegi algajad.

Siiski pidage meeles, et erinevad ruletitüübid erinevad üksteisest. Sama kehtib ka individuaalsete mängude puhul. Kui olete otsustanud proovida ühte ebatraditsioonilistest mängu versioonidest, veenduge enne mängimise alustamist, et mõistate reegleid.

Tasuta kogemus

Te pole kindel, millist ruletimängu valida või kardate lihtsalt panust teha mängus, mida te nii hästi ei tunne? Pole probleemi. Saate proovida ruletiteemalist mängu tasuta siin. Leiate, et me pakume kõiki versioone, mis võimaldab teil mänge tasuta proovida ja teada saada, kuidas võita.

Soovime teile head meelelahutust ja palju suurepäraseid võite!

Proovige lemmikmänge tasuta
European Roulette Roulette Red Tiger Mängi
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Mängi
Prantsuse rulett Roulette NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun