Erinevused ruleti variantide vahel

Erinevused ruleti variantide vahel

2018-09-23 00:00:00 - Braňo "Ace"

Ajalugu näitab selgelt, et rulett on kõige lihtsamini mängitav kasiinomäng. See ei peaks mingi üllatusena tulema, sest see kombineerib omavahel elemendid, mis meeldivad kõigile. Meelelahutus, pinge ja loomulikult võimalus võita suur auhind. Nende koostisosadega, on selle populaarsust kerge selgitada ning see ei tule kellelegi üllatusena.

Siiski ruletis on rohkem, kui esmapilgul näha. Kogenumad mängijad teavad, et sellest populaarsest mängust on mitu versiooni – Euroopa, Prantsuse ja Ameerika rulett. Siin on kõige populaarsemad versioonid Euroopa ja Prantsuse omad. Igaüks neist oma oma spetsiifika ja reeglitega, nüüd vaatame neid lähemalt.

Prantsuse rulett

Alustagem Prantsuse ruletist. Konsensus on, et Prantsuse rulett on algupärane ning et kõik teised variandid põhinevad sellel. See on väga sarnane Euroopa ruletile ning arvatakse, et enamik mängijaid isegi ei märka erinevusi. See on peamiselt online kasiinode ja nende mängude arendajate tõttu, kes on seganud kaks kokku, et saavutada mingit hübriidi, mida peetakse tänapäeval standardiks. Üks fundamentaalne fakt on see, et Prantsuse ruletis on ainult üks 0. See tähendab, et maja eelis on statistiliselt ainult 2,7%.

On mitu asja, mis muudavad Prantsuse ruleti väga spetsiifiliseks. Kogu laual olev tekst on kirjas prantsuse keeles. Isegi diiler räägib prantsuse keeles.Laual puudub must värv. See tähendab, et ainult punased väljad on spetsiifilist värvi. Spetsiaalne La Partage reegel on samuti osa Prantsuse ruletist. Algupäraselt kasutati spetsiaalseid panuseid nagu “Voisins du Zero“(0 naabrid), “Tier“ (kolmandad) ja “Orphelins“ (orvud). Seevastu pole see täna enam tõepärane, sest leiate need ka teistest rulettide versioonidest.

Numbriline järjestus Prantsuse ruletirattal on: 0-32-15-19-4-21-2-25-17-34-6-27-13-36-11-30-8-23-10-5-24-16-33-1-20-14-31-9-22-18-29-7-28-12-35-3-26

Euroopa rulett

Euroopa rulett on hetkel kõige populaarsem ruleti versioon Euroopas, võib öelda, et isegi kogu maailmas. See on Prantsuse versioonile väga sarnane. Mõlemas mängus on ruletirattal üks null, seega oma maja eelis väga väike.

Üheks erinevuseks on, et ruletilaual olev tekst on kas inglise keeles või kohalikus keeles. Laud on ka musta värvi.

Üks Euroopa ruleti spetsiifilisi omadusi reaalses kasiinos on asjaolu, et žetoonid on sama värvi. Seega on mängijal vaja meeles pidada, milline panus oli tema oma. Teistel variantidel on igale mängijale erinevad värvid. Seevastu on selline omadus online olustikus mõttetu.

Ameerika rulett

Ameerika rulett ei ole Euroopas väga populaarne. Samas pakub see võimalust teha panuseid, mis pole traditsiooniliselt vanal kontinendil mängitavas ruletis võimalikus (kombinatsiooniga 00), sellel on siiski märkimisväärne puudus. Rattal on kaks nulli: 0 ja 00. See suurendab märkimisväärselt maja eelist. Seetõttu on statistiliselt kasiinol 5,26% suurem tõenäosus võita, kui mängijal.

Muidu on Ameerika rulett põhimõtteliselt sama, kui Prantsuse oma. Kui algajatele katsetamiseks me seda kindlasti ei soovita.

Ameerika ruleti numbrilised järjestus: 0-28-9-26-30-11-7-20-32-17-5-22-34-5-3-24-36-13-1-00-27-10-25-29-12-8-19-31-18-6-21-33-16-4-23-35-14-2.

Nagu näete, tõesti on suurim erinevus ratta numbri väljades, Kui Euroopa ja Prantsuse versioonidel on 37 välja, Ameerika variandil tänu täiendavale 00-le 38 välja. Väga minimaalsed erinevused ruleti reeglites on tänapäeval peaaegu tühised. Online kasiinod ja mängude arendajad kasutavad kõigis versioonides samu reegleid. Seega leiate tänapäeval ringraja, mis originaalselt kuulus Prantsuse ruleti versiooni juurde, kõigist rulettidest.

Teised kaasaegsed ruleti variandid

Kui mängite ruletti online kasiinos olete kindlasti märganud, et sellise kasiino pakkumised ei ole piiritletud põhiliste, ülalpool mainitud variantidega. Vahel sisaldavad need alternatiivseid tüüpe, kas siis koosnedes kombinatsioonidest või tutvustades innovatiivseid disainielemente ja mängu kontseptsioone. Tüüpiliseks näiteks on Spingo – online ruletimäng , mis kombineerib parimad ruleti omadused ja bingo. Kuid selliseid “ruleti järglasi” on palju rohkem, kui online kasiinod pakuvad. Ruletimängud mitmete ratastega – nagu näiteks Microgaming`u Multiwheel rulett.

Proovige lemmikmänge tasuta
European Roulette Roulette Red Tiger Mängi
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Mängi
Prantsuse rulett Roulette NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun