10 reeglit, kuidas ruletis mitte kaotada

10 reeglit, kuidas ruletis mitte kaotada

2019-09-16 00:00:00 - Braňo "Ace"

Rulett on hasartmäng. See tähendab otseselt, et halvad otsused võivad kiiresti teie mängukonto saldo nulli viia.

Maagiliselt keerleva ratta ohvriks langevad eriti algajad mängijad, kes tulevad kasiinosse “kiiret erutust otsima”. Põhjused on erinevad. Neil pole võibolla täielikku arusaamist ruletist ja selle reeglitest, and ei pruugi teada kõiki panuste tegemise võimalusi või on and hoopis liiga palju alkoholi tarbinud ja soovivad lihtsalt paar kiiret mängu teha ning ei mõtle enam must või on hoopis tegu ebaõnnega.

Olenemata kaotamise põhjustest pole mingit põhjust nende jälgedes käia. See pole absoluutne tõde, et peate kindlasti ruletis kaotama. Loomulikult ei väida me, et iga ratta keerutus toob teile võidu, kuid teil pole ka põhjust alati tühja rahakotiga lõpetada.

Tegelikult oleme mänginud online ruletti pikka aega ja regulaarselt ning meie kontosid pole see kunagi negatiivselt mõjutanud. Lõime kümme reeglit, mida me järgime ja 100% usaldame. Need pole “garanteeritud” nõuanded ega trikid ruletis võitmiseks. Need on hoopis mängijate poolt testitud nipid, mille järgmisel tagate endale meelelahutuse ilma, et lõpetaksite tühja rahakotiga.

Ärge paanitsege

Jätke paanika koju. See on lauas kehv kaaslane. See on alati tõsi, isegi siis, kui kaotate suurema panuse. Selge mõistuse hoidmine on üks kõige olulisemaid asju. Ärge näidake teistele välja, et olete enesevalitsust kaotamas. Selge mõistuse säilitamine ja loogiliselt mõtlemine on väga oluline, seda nii mängus, kui elus. Proovige see selgeks saada.

Mängige loogiliselt

Loogika töötab igal pool, sealhulgas ka ruletis. Jälgige statistikat ja püüdke seda enda huvides ära kasutada. Kui järjest tuleb välja mitu musta võidunumbrit on suur tõenäosus, et järgmine on punane. Mõelge läbi, millised panused on teie jaoks kasumlikud ja millal on hea mõte riskeerida.

Kui kasutate ruletisüsteemi, siis järgige seda lõpuni välja

Ruletisüsteemide kohta on saadaval palju informatsiooni. Mõned usaldavad seda täielikult, samas kui teised mitte. Kuid, kui hakkate kasutada mängus mingit ruletisüsteemi, jääge selle juurde kuni lõpuni. Muul juhul jääte lihtsalt oma rahast ilma.

Piirav kogus rahalisi vahendeid

On suur viga ruletti mängima hakata, kui teil pole selleks piisavalt raha. Alati peaks olema piisavalt vaba raha, olenemata sellest, kas usute õnne, jumalakätt või statistikat. Statistiliselt on võimalus, et varem või hiljem tabab teid sari kaotusi. Selle üle elamiseks peab teil olema piisavalt raha, et teha panuseid seni kuni õnn pöördub. Üldine soovitus on, et kui soovite panustada 1 žetooni 1 mänguringis peab teil kokku olema vähemalt 200 žetooni.

Valige õige rulett

Rulett on kasiinomäng, millel puudub maja eelis. Kuid ole ettevaatlik, et te ei mängiks ruleti versiooni, millel on suurem maja eelis. Näiteks Ameerika ruletis on kaks nulli, mis tähendab suuremat maja eelist. Seega ei näe me ühtegi põhjust selle versiooni mängimise soovitamiseks. Teisalt Prantsuse ja Euroopa variantidel on ainult üks null. Eelistage alati madalama maja eelisega variante. Võite lugeda ka ruletiversioonide erinevuse kohta.

Distsipliin ja oma limiitide üles seadmine

Distsipliin on mängimise üks olulisemaid osasid. Ärge laske emotsioonidel endast võitu saada. Kui kaotate ärge üritage kohe kõike tagasi võita. Kui teil õnnestub saada kena võit ärge hakake kohe raha tuulde loopima tehes suuri ja riskantseid panuseid. Selle asemel hoidke pea selge ja seadke endale limiit, millest te üle ei lähe. Seda nii võitudele, kui kaotustele. Ärge kunagi ületage oma limiite.

Mängige ainult usaldusväärsetes kasiinodes

Arvasime, et see reegel on ilmne ning seda ei tule üle korrata, kui pärast mitmete mängijatega rääkimist saime aru, et tuleb. Mängige ainult usaldusväärsetes ja litsentseeritud kasiinodes. Ärge minge pimesi imeliste boonuste ja kahtlaste pakkumiste õnge. Litsents on piisav garantii, et teie deposiidi ei kao ära ja saate võitude näol ka midagi tagasi. Lisaks pakuvad litsentseeritud kasiinod tõeliselt häid kasiinoboonuseid.

Proovige esmalt tasuta mängida

Kui olete uus tulija ja soovite proovida uut online ruletimängu, siis pole mingit põhjust, miks teie esimesed mängud peaksid teile raha maksma. Internet pakub võimalusi proovida kõiki ruletimänge täiesti tasuta ja seda piiramatu aja jooksul. Tutvuge reeglitega, avastage kuidas mäng töötab ja alles siis hakake mängima päris raha peale. Lõppude lõpuks on parem karta, kui kahetseda.

Harige ennast

Üllatus või siiski mitte? Soovitus, et peaksite end mängu mängimiseks harima ja täpselt seda te peaksitegi tegema. Ruletimänge arendatakse järjest edasi, neid muudetakse ja kohandatakse ja isegi, kui mõnesid mitte, siis on teile kindlasti abiks teadmised, kuidas mäng töötab, kuidas alustada, jätkata ja lõpetada. Leiate suure kogukonna inimesi, kes annavad üksteisele nõu ja proovivad internetis uusi asju. Võtke sellest osa ja jätkake enda harimist, see aitab teid kindlasti.

Pidage meeles, et see on mäng

Ärge unustage kunagi, et rulett on mäng,ja selle tulemus oleneb suuremal või vähemal määral õnnest. Pole garanteeritud moodust võita! Õnn on ettearvamatu, vahel tuleb päris pikalt ilma võitmata läbi ajada. Sellisel juhul muutub ka teile õnn varem või hiljem, pole põhjust muretsemiseks. Ärge kunagi tehke järeldusi liiga kiiresti. Jääge rahulikuks ja pidage meeles, et kõik saab korda.

Proovige lemmikmänge tasuta
European Roulette Roulette Red Tiger Mängi
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Mängi
Prantsuse rulett Roulette NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun