Turvalised maksed ruleti mängimisel – Paysafecard

Turvalised maksed ruleti mängimisel – Paysafecard

2014-11-13 19:21:13 -

Kasiinole tehtavad ülekanded

Kõige sagedamini kasutatav makseviis Internetis on kaart (deebet- või krediitkaart). Litsentsitud kasiinod suhtuvad turvalistesse ülekannetesse väga tõsiselt, et mängijad saaksid nautida ruletti ega peaks seejuures maksete pärast muretsema.

Teine kõige sagedamini kasutatav makseviis on riigiti erinev. Selleks on kas pangaülekanne kontolt või makse e-rahakotist.

Eeltasutud kaardid

Kuigi need makseviisid on küllaltki turvalised, ei teata sageli ühest veelgi turvalisemast viisist oma mängijakontole raha ülekandmiseks. Selleks makseviisiks on eeltasutud kaart, millest tuntuim on Paysafecard. Selle kaardiga saate raha Internetis üle kanda isegi ilma krediitkaardi või pangakontota.

Paysafecard on eeltasutud kaart, mille mängija saab soetada mis tahes 450 000 jaekauplusest üle maailma. Saadaval on kaardid krediidiga 10–100 eurot. Kaardi kasutamiseks kasiinos peate sisestama PIN-kaardi 16-kohalise koodi ja kandma raha oma mängijakontole. Lisaks täielikule turvalisusele tagab selline makseviis ka anonüümsuse – te ei pea sisestama krediitkaardinumbrit, pangakontonumbrit ega isiklikku teavet.

Meie kogemusest lähtudes ei pea te ka tavamaksete puhul millegi pärast muretsema – seni, kuni mängite litsentsitud veebikasiinos. Ent kui soovite turvalisuse taset tõsta, soovitame makseid sooritada eeltasutud kaardi Paysafecard kaudu.

Proovige lemmikmänge tasuta
European Roulette Roulette Red Tiger Mängi
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Mängi
Prantsuse rulett Roulette NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun