Eripanused racetrack-ruletis

Eripanused racetrack-ruletis

2015-11-02 16:07:34 -

Olenemate sellest, kas mängite ruletti regulaarselt või vaid aeg-ajalt, olete kindlasti kuulnud sõnast Racetrack. See on Euroopa/Prantsuse ruleti edasiarendus. Seetõttu on ka panuste nimetused prantsuskeelsed.

N-ö ringrajapanused (racetrack) on tihedalt seotud panustega Call Bets, mis on spetsiaalsed laiendatud panused. Tavapärastele laual olevatele elementidele lisandub „racetrack”. Selle nimetuse aluseks on sarnasus hobuste võidusõitude ovaalse rajaga. Tegelikult on racetrack ka kujult väga sarnane hobuste võidusõitudeks kasutatava raja kujuga.

Ruletirattal toimib racetrack kordistajana. Rajal olevad numbrid moodustavad sama jada nagu ruletirattalgi. Samas on need (tavaliselt) jaotatud kolmeks sektsiooniks, mis võimaldab täiendavate panuste ehk n-ö sektsioonipanuste tegemist. Vaatame nüüd, millist tüüpi panuseid nn ringrajal teha saab.

Eripanuste tüübid racetrack-ruletis

Väline osa – Neighbours

Seda tüüpi panuste sihiks ei ole sektsioonid, vaid välisel ovaalil olevad numbrid. Võite asetada oma žetooni konkreetsele numbrile; lisaks sellele numbrile hõlmab panus ka kõrval asuvaid numbreid. Kõrval asuvate kaasatavate numbrite arv oleneb mängu tüübist.

Sisemine osa (sektsioonipanused)

Sektsioonipanustega saate panuse teha ühele sisemistest sektsioonidest. See tähendab, et žetoon asetatakse panuseks valitud sektsiooni numbrite vahelistele liinidele.

Voisins du Zero (ehk seeria 0/2/3)

See viitab nulliga kõrvuti olevate numbritega sektsioonile. Panuse tegemiseks asetage 9 žetooni numbrite vahele järgmiselt: 0/2/3 (2 žetooni), 4/7, 12/15, 18/21, 19/22, 25/26/28/29 (2 žetooni), 32/35.

Tiers du Cylindre (ehk seeria 5/8)

See on nulli vastas olevate numbritega sektsioon. Panuse tegemiseks asetage 6 žetooni numbrite vahele järgmiselt: 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30, 33/36.

Orphelins

See on eelmise kahe sektsiooniga hõlmamata numbritega sektsioon (Orphelins viitab orbudele). Panuse tegemiseks asetage 5 žetooni järgmiselt: 1, 6/9, 14/17, 17/20, 31/34.

Eripanused

Need on spetsiaalsed sisepanused, mis laiendavad sisepanuste pakkumist. Need panused on üsna haruldased.

Jeu Zero

See on panuse Voisins du Zero variant, millega saate panustada vähem žetoone väiksemale sektsioonide arvule. Kokku saate asetada üksnes 4 žetooni järgmiselt: 0/3, 12/15, 26, 32/35.

Final Bet

Eripanus, millega saate panustada numbritele 1–9 ning samal ajal kõikidele numbritele, mis lõpevad selle numbriga, millele panustate. Kui panustate näiteks numbrile 2, asetatakse žetoonid ka numbritele 12, 22 ja 32.

Racetrack panused võivad esialgu tunduda keerulised, kuid lähemalt vaadates selgub, et nii see pole. Lisaks muudavad need klassikalise panuste tegemise mitmekesisemaks ja võimaldavad saada suuremaid võite. Riskist juba rääkisime: tehtud panuste kumulatiivsus tekitab kiiresti palju kahju, kui saate mitu kaotust järjest. Soovitame Racetrack-ruletti siiski vähemalt proovida.

Oluline on mängida ettevaatlikult, sest panused on korrutatud. Kui panustate näiteks 3 eurot Voisins du Zero peale, tähendab see 9 žetooni panustamist, igaüks 3 euro väärtusega, mis teeb kogupanuseks 27 eurot.

Proovige lemmikmänge tasuta
European Roulette Roulette Red Tiger Mängi
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Mängi
Prantsuse rulett Roulette NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun