Kas soovite saada VIP-mängijaks?

Kas soovite saada VIP-mängijaks?

2015-06-15 12:32:00 - Braňo "Ace"

VIP-mängijaks saamine pole üldsegi nii raske nagu see näib. Paljud mängijad on veendunud, et nendest, kes palju raha kaotavad, saavad VIP-mängijad. See pole üldsegi tõsi. Olulisteks mängijateks peetakse neid, kes mängivad ühes kasiinos pikemat aega. VIP-ina ei saa te muidugi mängida vähese raha eest. Aktiivsus on see, mis eristab suurtele panustele mängijaid tavamängijatest.

Aktiivsus on VIP-staatuse A ja O. Kasiino jälgib pidevalt iga mängijat ning peab statistikat. Kui teil on õnnestunud teatud tasemele jõuda, seisab kasiino hea selle eest, et teid koheldakse kui VIP-mängijat.

Mida siis ikkagi tähendab olla VIP-mängija?

See tähendab palju, kuid esmajärjekorras annab see teile eeliseid, mida tavamängijatel pole. Vähim, mida kasiino teha saab, on lisada teie nimi nende inimeste loendisse, kes saavad osaleda eriturniiridel, mängida erilaudade taga jne.

Kui saate ruletti ja muid mänge mängides piisavalt raha (rõhk on saamisel, mitte kaotamise), võite oodata kasiinolt kingitust, milleks võib olla kallis telefon või luksuspuhkus. Jah, see on võimalik.

Teil on võimalik saada ka suuremaid boonuseid VIP-liikmeks olemine tähendab ka seda, et väljamaksed on teie jaoks kiiremad, saate personaalset kliendiabi ja täiendavaid eeliseid. Ja kui mängu jooksul tundub, et teil pole pikka aega õnne, võite kindel olla, et kasiino leiab võimaluse teid tagasi mängu tuua.

Kuidas saada VIP-mängijaks?

Nagu juba öeldud, olulised on aktiivsus ja lojaalsus. Sel juhul ei pea te ruleti peale kulutama tohutusuuri summasid. Kui olete lojaalne, ärge mängige vaid vahelduseks, osalege võistlustel, turniiridel ja kampaaniaüritustel. Kasiino on väga hoolas, et mitte teiesugust mängijat kaotada.

Paljudel kasiinodel on kõrgetasemelised VIP-programmid, mis pakuvad teile aktiivsuse eest preemiaid. Isegi teie saate vaadata, kuidas teil läheb, kui vaatate oma üldist statistikat. Kui te pole siiani veel oma edusammude riba vaadanud, siis hakake seda kohe tegema. Te võite olla väikese sammu kaugusel VIP-mängijaks saamisest.

Kus on parim VIP-programm?

Kui te ei leia oma nõuetel vastavat kasiinot või kasiinode suur hulk ajab segadusse, võtke abi saamiseks meiega ühendust. Oleme mängutööstuses tegutsenud juba enam kui 15 aastat ja kindlasti leiame teie vajadustele vastava VIP-programmi. Me tagame selle, et soovitame ainult kvaliteetseid ja kinnitatud kasiinosid, kus klient ei pea muretsema pettuse pärast ega võitude maksmata jätmise pärast.

Selleks et saaksime teid aidata on meil vaja vähemalt algteadmisi teie nõudmistest. Saatke meile kiri e-posti aadressil vipclub@grisio.com ja me võtame teiega ühendust.

Soovin nautida VIP-mängija eeliseid
Proovige lemmikmänge tasuta
European Roulette Roulette Red Tiger Mängi
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Mängi
Prantsuse rulett Roulette NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun