Veebipõhised ruletiturniirid

Veebipõhised ruletiturniirid

2013-07-22 21:03:23 -

Ilmselt on mõttetu korrata, et ruletis saab mängijale teha lõpmatu arvu panuseid. Samuti on väga oluline meeles pidada, et võidutõenäosus on nii madalama kui kõrgema väljamaksumäära korral sama. Seetõttu saavad mängijad kasutada praktiliselt lugematul arvul strateegiaid.

Milliseid strateegiaid on hea kasutada veebipõhisel ruletiturniiril?

Sellele küsimusele vastame väikese näite abil.

Veebipõhisel ruletiturniiril ei pea te kohe otsustama, kas mängida agressiivselt või konservatiivselt. Te ei tohi lihtsalt unustada, et panustada tuleb ühtlaselt kogu väljamaksemäärade ulatuses – punane X panus numbrile.

Oletame, et teil on 1000 žetooni ja olete otsustanud osaleda ühel veebipõhisel ruletiturniiril. Esmalt peaksite endale selgeks tegema, mitu ringi jõuate veebiturniiri ajapiirangu jooksul mängida. Oletame, et jõuate mängida 20 ringi. See tähendab, et saate igas ringis panustada 50 žetooni.

Nende 50 žetooni mänguvõimalused on praktiliselt lõpmatud. Jääme siiski ühtlaste panuste reegli juurde ning panustame 40 žetooni punasele ja 10 žetooni kahe numbri vahele (väljamaksemäär 17:1).

Võit punasega toob sisse ainult 40 žetooni, kuid seda sagedamini. Kahe numbri vahele panustamise puhul ei võida te sama tihti, kuid võidu korral toob see sisse kenad 170 žetooni.

Loomulikult võite niiviisi jätkata kogu turniiri vältel, kuid sageli on vaja valida veidi agressiivsem strateegia.

  • Näiteks võite tõsta 10 žetooni punaselt üle kahe numbri vahele. Õnne korral võidate 340 žetooni.
  • Teine võimalus on panustada 30 žetooni punasele, 10 kahe numbri vahele ja ülejäänud 10 konkreetsele numbrile. Kui kõik läheb hästi, on teie saak 350 žetooni.

Vaid vähesed mängijad jõuavad lõpuringi ja võidavad rahalise auhinna. Oma kohta selges turniiritabelis saate jälgida kogu turniiri kestel ja kui tunnete, et auhind hakkab teilt käest libisema, meenutage järgmist reeglit: mida suurema riski võtate, seda suurem on teie võiduvõimalus.

Tulge ja lööge turniiridel kaasa
Proovige lemmikmänge tasuta
European Roulette Roulette Red Tiger Mängi
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Mängi
Prantsuse rulett Roulette NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun