Paroli süsteem

Paroli süsteem

2015-06-29 08:55:19 - Braňo "Ace"

Paroli süsteem on järjekordne suurepärane (kuid mitte ainuke) ruletistrateegia. See võib tunduda tuttav, sest sarnaneb tuntud Martingale'i süsteemiga. Paljud kutsuvadki seda tagurpidi Martingale'iks või anti-Martingale'iks. Neid kahte strateegiat eristab see, et Paroli puhul suurendatakse panuseid mitte kaotuse, vaid võidu korral. See tähendab, et panused põhinevad negatiivsete tulemuste asemel positiivsetel tulemustel.

Kui teil on kannatust ja suudate oma emotsioone tagasi hoida, on selle strateegiaga võimalik pikas perspektiivis edukas olla.

Paroli strateegia põhimõte

Paroli strateegia põhimõte on väga lihtne. Võite teha ükskõik millise panuse; tähtis on see, et võiduvõimalus on 50:50. Erinevalt teistest strateegiatest võib mängu ajal isegi panuseid muuta. See tähendab, et kui panustate esimeses ringis mustale, võite järgmises ringis rahulikult hoopis paarisarvule panustada. Süsteem sellest ei muutu.

Alguses panustatakse teatud summa, näiteks 1 euro punasele, ning iga võidu korral kahekordistatakse panus. Niisiis tuleks panustada kogu võidetud summa ja algne panus. Kaotuse korral alustatakse uuesti 1-eurose panusega. Kogu mängu jooksul riskite ainult esimeses ringis tehtud algse panusega. Võidud peaksid kaotused alati tasa tegema.

Selle strateegia puhul on kõige olulisem tabada sobiv hetk lõpetamiseks ja teada, millal jada läbi saab. Tähtis on vältida liiga kõrgeid panuseid. Rusikareegel ütleb, et kolmest korrast piisab. See tähendab, et pärast iga kolmandat võitu peaks naasma algse panuse (nt 1 euro) juurde. Hiljem võite proovida 4 mängust koosnevat jada.

Strateegiat võib selgitada järgmise tabeli abil.

Esimene panus Teine panus Kolmas panus Tulemus
1€, võit 2€, kaotus - 1€
1€, kaotus - 1€
1€, võit 2€, võit 4€, kaotus - 1€
1€, võit 2€, kaotus - 1€
1€, kaotus - 1€
1€, võit 2€, võit 4€, võit + 7€

Eelised ja puudused

Selle süsteemi suurim puudus on fakt, et krediidi säilitamiseks tuleb võita kõik ühe jada mängud. Kaotuse korral kaotate ka algse panuse. Ning nagu tabelist ilmneb, pole alati võimalik kõiki jada mänge võita. Teisalt on võidud väga tulusad.

Kokkuvõte

Vaatamata selle puudusele on Paroli väga populaarne mängustrateegia. Kahjuks on inimpsüühika selline, et paljud mängijad ei suuda võitude jada katkestada, proovivad „ainult ühe mängu veel“ ning kaotavad suure vaevaga võidetud raha. Kui teie seda suudate, siis suure tõenäosusega on teie rahakott mängu lõppedes paksem.

Proovige lemmikmänge tasuta
European Roulette Roulette Red Tiger Mängi
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Mängi
Prantsuse rulett Roulette NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun