Parlay ruletistrateegia

Parlay ruletistrateegia

2015-06-29 09:54:36 -

Leidub keerulisi süsteeme, mis nõuavad tõsist keskendumist ja asjade üles kirjutamist. Lühidalt, on strateegiaid, milles tuleb keskenduda. Aga meie keskendume nende süsteemide vastandile – Parlay süsteemile.

See on väga lihtne ja põhimõtteliselt agressiivne süsteem. Parlay sõltub rohkem vedamisest kui teised süsteemid, aga suurem risk tasub end ära suuremate võitudega. Teie otsustate, kas soovite seda kasutada.

Kuidas see strateegia sündis

Legendi kohaselt tuli üks tundmatu mängija kord kasiinosse ruletti mängima. Ta panustas ühele värvile, kuid ootamatult köitis tema tähelepanu imekaunis naiskrupjee. Senikaua, kuni mängija pilk naise täiuslikke kehakumerusi jälgis, möödus neli mängu ja mees nägi oma üllatuseks, et tema esialgne panus oli mitmekordistunud.

Värvi, millele ta oli panustanud, oli esinenud mitu korda järjest. Nii sai ta teada, et ruletis on sama värvi seeria esinemise tõenäosus üsna kõrge, see tähendab, et võitu toov valik ei muutu kuigi sageli. Kokkuvõtteks võib öelda, et nagu kõigis asjades, on ka siin suurepäraste tulemuste põhjuseks naine.

Parlay süsteemi põhimõte

Tegelikult on kogu süsteem üsna tavaline. Esimeses mängus tuleb panustada valitud summa võiduvõimalusega 1:1. Seega, kas punasele/mustale, paaris/paaritule või kõrgele/madalale. Kui järgmisel korral võidate, siis panustate topelt, st teie algne panus pluss võidud.

Seeria pikkus on teie otsustada, aga soovitame pärast 4 võitu lõpetada. Tõenäosus, et teie panus võidab ka viiendal korral on väga väike. Katkestamist pole põhjust kahetseda, nüüdseks olete oma esialgse panuse juba 16-kordistanud. Kaotuse korral peate taas miinimumpanusega algusest alustama.

Näide

Panus Tulemus Võidusumma
Esimene panus mustale 2 € tulemus: must, võit + 2 €
Teine panus mustale 4 € tulemus: must, võit + 4 €
Kolmas panus mustale 8 € tulemus: must, võit + 8 €
Neljas panus mustale 16 € tulemus: must, võit + 16 €

Strateegia miinused

Neid oleme juba varem maininud. See strateegia sõltub rohkem kui teised juhuslikest asjaoludest (vedamine, intuitsioon jne). Seetõttu on ta riskantne ja kasulik ainult mõne teise süsteemi toetamiseks.

Kokkuvõte

Agressiivsed strateegiad on kasulikud, kui mängite nt ruletiturniiril. Kui te nt mõnel päeval ei taha keerulisi süsteeme meeles pidada, on Parlay strateegia suurepärane lahendus. Aga tulemus sõltub sellest, kui edukalt suudate võiduseeriat tabada. Kui see õnnestub, võite väga toredaid summasid võita. Proovige järele!

Proovige lemmikmänge tasuta
European Roulette Roulette Red Tiger Mängi
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Mängi
Prantsuse rulett Roulette NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun