Kuninglik süsteem

Kuninglik süsteem

2016-09-28 13:00:39 - Braňo "Ace"

Kui peate end pigem ettevaatlikuks ruletimängijaks, peaksite seda ruletisüsteemi kindlasti proovima. See on mõeldud eriti neile mängijatele, kes pole tormakad, ei võta liigseid riske ja on võrdlemisi konservatiivsed.

Kuningriigiaegne süsteem?

Tegu on populaarse ruletistrateegiaga, mida väidetavalt kasutati juba Prantsuse kuninga Louis XIV õukonnas. Kui aga lähemalt uurida, millal Louis elas ja millal ruleti põhireeglid tegelikult määratleti, on see väga ebatõenäoline. Sellele vaatamata on see süsteem tänu lihtsusele väga populaarne.

Kahe tosina jaoks mõeldud süsteem on parem kui ühe tosina jaoks mõeldud süsteem

Süsteemi eelis seisneb eelkõige selle lihtsates põhimõtetes. See on väga sobilik ka keerukamate strateegiatega kombinatsioonide jaoks ja võimaldab mängijatel võita küllaltki suuri summasid.

Selleks tuleb ainult mängusüsteemi õigesti rakendada. Kuidas see käib? Panustage tosinatele. Panustage täpsemalt kahele kolmest ruletiratta tosinast. Selles pole midagi keerulist – lihtsuses peitub ilu.

Jälgige paari järjestikust ruletiratta keerutust ja otsustage, millal mängu sisenete. Tehke alustuseks kaks panust, panustades nendele kahele tosinale, mida viimase keerutusega ei esinenud. Kui viimase keerutusega tuli näiteks 21 (teise tosinasse kuuluv number), peaksite järgmise keerutuse puhul panustama esimesele ja kolmandale tosinale.

Kui te ei võida, st kui järgmise keerutusega tuleb samuti teise tosinasse kuuluv number, suurendage panust 1 euro võrra (või vastava summa võrra, mida otsustasite kasutada). Kui teil veab ja võidate, jätke panusesumma samaks. Järgmisel korral peate aga taas panustama nendele kahele tosinale, mida ei esinenud. Pidage seda meeles. Ärge kunagi panustage kahele valitud tosinale erinevaid summasid – see lööb kogu strateegia loogika sassi ning see ei toimi enam.

Oma silm on kuningas

Milline võiks siis välja näha näidismäng? Oletame, et ootasime õiget keerutust ja võidunumber oli 7. See number kuulub esimesse tosinasse. Seega panustame 1 žetooni teisele ja kolmandale tosinale. Oletame, et järgmise keerutuse võidunumber on 10, mis tähendab, et kaotame. Seega suurendame iga tosina jaoks panust 1 žetooni võrra, mis tähendab, et panustame nüüd 4 žetooni. Järgmine võidunumber on 22, mis kuulub ühte meie valitud tosinasse. Kuna number kuulus teise tosinasse, panustame järgmises mängus esimesele ja kolmandale tosinale. Jätame panuste suuruse samaks ja muudame vaid žetoonide paigutust. Jätkame samamoodi seni, kuni nädala võidulimiit on saavutatud. Valige alati eelnevalt võidulimiit ja jääge sellele kindlaks.

Proovige lemmikmänge tasuta
European Roulette Roulette Red Tiger Mängi
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Mängi
Prantsuse rulett Roulette NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun