d’Alembert'i ruletisüsteem

d’Alembert'i ruletisüsteem

2016-03-14 09:34:59 - Braňo "Ace"

See ruletisüsteem, mille nimi meenutab mõnda kuulsat Prantsuse juustu, on väga lihtne ja eriti populaarne mängijate hulgas, kes ei soovi suuri riske võtta ja kes eelistavad mängida turvaliselt. Süsteem on nime saanud selle leiutaja, tuntud Prantsuse matemaatiku ja füüsiku Jean-Baptiste le Rond d’Alembert'i järgi.

d’Alembert'i mängu põhimõtted

d’Alembert'i süsteem on võrdlemisi lihtne. Alguses võib see tunduda väga sarnane Martingale'i süsteemiga, kuid nende vahel on olulised erinevused. Nagu juba öeldud, võimaldab see süsteem mängida väga turvaliselt.

Süsteemi aluseks on panustamine sellisele juhtumile, mille puhul on väljamaksemäär 1:1 (kõige sagedamini sellele, kas number on punane/must või paaritu/paaris). Valige lihtsalt panus, jätke see samaks ja muutke ainult panuse väärtust.

Alustuseks panustage üks žetoon. Kaotuse korral suurendage järgmist panust ühe žetooni võrra. Kui teil õnnestub võita, saate panust ühe žetooni võrra vähendada. Tänu sellele lihtsale strateegiale on võidu korral saadav summa suurem kui summa, millest kaotuse korral ilma jääksite.

Mängu näide

Võib-olla on d’Alembert'i süsteemi kõige parem selgitada näite abil. Oletame näiteks, et valime musta värvi ja panustame ainult sellele. Sellisel juhul tegutseme järgmiselt.

  • Panustame 1 žetooni mustale. Kaotame.
  • Panustame 2 žetooni mustale ja kaotame jälle. Nüüd oleme 3 žetooniga miinuses.
  • Järgmises ringis panustame 3 žetooni ja kaotame jälle. Nüüd oleme 6 žetooniga miinuses.
  • Panustame 4 žetooni ja lõpuks võidame. Oleme endiselt miinuses, kuid ainult 2 žetooniga.
  • Panustame 3 žetooni ja võidame. Nüüd oleme 1 žetooniga plussis.
  • Panustame 2 žetooni ja võidame. Seega oleme lõpuks 3 žetooniga plussis. Kuid võitude ja kaotuste arv on ühesugune.

d'Alembert'i süsteemi puudused

Nii nagu kõikide teiste ruletisüsteemide puhul, on ka d'Alembert'i süsteemil omad puudused. See nõuab enam kannatlikkust ja ka suuremat algsummat. Kui saate kohe alguses järjest mitu kaotust, võib see kiiresti käivitada ahelreaktsiooni, mille käigus raha kaotate. Mõistagi saab ka seda vältida. Valige lihtsalt mõistlik algsumma, et saaksite piirata suurte summade kaotamise riski isegi kaotustejadade korral.

Ülemaailmselt on d'Alembert'i süsteem eriti populaarne just juhuslike ruletimängijate hulgas, kes soovivad oma eelarvet hoolikalt jälgida. Nende jaoks on selle strateegiaga seotud risk vastuvõetav. Seni kuni nad suudavad strateegiat järgida, aitab see neil ka vältida liiga suurt rahalist kahju. Soovitame seda kombineerida teiste süsteemidega.

Proovige lemmikmänge tasuta
European Roulette Roulette Red Tiger Mängi
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Mängi
Prantsuse rulett Roulette NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun